Προφίλ

Η Σ.Μπάτσιος – Λ.Συρόπουλος Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1989 και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κατασκευαστών ετικετών στον Ελλαδικό χώρο, πιστοποιημένη κατά ISO 9001, 14001, 50001, FSC CoC και Oeko-tex Standard 100, ενώ παρουσιάζει και ανοδική εξαγωγική τάση.

Με προσήλωση πλέον στην τεχνολογία της Φλεξογραφίας, με παράλληλη υποστήριξη των δραστηριοτήτων με τεχνολογία Offset και Ψηφιακής εκτύπωσης αλλά και με Ύφανση ετικετών για το πελατολόγιο του σχετικού χώρου, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις για όλες σχεδόν τις εφαρμογές.

Η λειτουργία της εταιρίας εξυπηρετεί τις αγορές Τροφίμων-Ποτών, Καλλυντικών, Φαρμακευτικών, Απορρυπαντικών, Logistics-Ατύπωτων, Ένδυσης/Υπόδησης, καθώς και προσαρμοσμένης ετικέτας.

Η ταχεία εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, μας καθιστούν ως έναν συνεργάτη-φίλο, για κάθε έναν από τους περισσότερους από 1500 πελάτες μας.

Εστιάζοντας στο προϊόν και στην παρεχόμενη υπηρεσία, η Εταιρία μας υποστηρίζεται από ενθουσιώδες, κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό, με συλλογικό όραμα για την κατασκευή και παράδοση των προϊόντων.

Η επένδυσή μας στην τεχνολογία και την συνεχή ανάπτυξη προϊόντων σημαίνει ότι, προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε Ετικέτες Υψηλής ποιότητας, που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε το εμπορικό σας σήμα στην επιτυχία.